Partners

 

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Al 30 jaar zijn we specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. De Vries Trappen is in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.

 

 

 

Je hebt mooi en… heel erg mooi. Dit is de overtreffende trap! Wie voor de Next Step collectie kiest, is verzekerd van een trap die je nergens anders ziet. Een trap met een perfecte maatvoering en een prachtige eigen stijl. Helemaal passend in de sfeer van uw woning of bedrijfspand. Nieuw, verfrissend, modern, slijtvast, veilig, onderhoudsvrij, kleurecht, milieuvriendelijk én duurzaam.

 

 

Resopal is dé HPL-producent in Europa. Als ‘pioneer of the surfaces’ bewijst Resopal met innovatieve product-oplossingen, hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, al meer dan 80 jaar de juiste partner te zijn voor architecten, designers, interieurbouwers, aannemers en industriële verwerkers. Tijdens de Interzum 2017 heeft Resopal haar nieuwe, vooruitstrevende collectie geïntroduceerd; overtuig u zelf door het ‘ontdekken van onze website’! Alle kleuren in combinatie met de getoonde structuren liggen op voorraad. De collectie loopt tot en met 2023. Voor een monsteraanvraag kunt u contact met ons opnemen; alle monsters zijn voorradig.
Resopal, by DKS, helpt u graag uw projecten te realiseren.